Betaling / Betalingsvoorwaarden

PayPal, PayPal Express
Tijdens het bestelproces wordt u doorgestuurd naar de website van de online aanbieder PayPal. Om het factuurbedrag via PayPal te kunnen betalen, moet u daar geregistreerd zijn of zich eerst registreren, zich authenticeren met uw toegangsgegevens en de betalingsopdracht aan ons bevestigen. Na het plaatsen van de bestelling in de winkel, zullen we PayPal vragen om de betalingstransactie te initiëren. De betalingstransactie wordt direct daarna automatisch uitgevoerd door PayPal. Tijdens het bestelproces ontvangt u verdere instructies.

Vooruitbetaling
U ontvangt een aparte e-mail van onze betaaldienstverlener Mollie met de benodigde accountgegevens voor de overboeking. Geef altijd het doel van de overdracht aan!

Amazon Pay
Snel, gemakkelijk en veilig! Log in met uw Amazone-gegevens en krijg toegang tot uw reeds opgeslagen betalings- en leveringsvoorwaarden. U kunt dus binnen een minuut een aankoop doen in onze winkel.

creditcard
Bij het plaatsen van uw bestelling geeft u uw creditcardgegevens op. Na uw legitimatie als legitieme kaarthouder wordt de betalingstransactie automatisch uitgevoerd en wordt uw kaart in rekening gebracht.

Aankoop op rekening voor de overheid
U ontvangt 7 dagen betaling op basis van een kredietcontrole. Bij aankoop op rekening heeft u 7 dagen de tijd na ontvangst van de goederen tot aan de betaling. Kijk in alle rust naar de door u bestelde artikelen en betaal dan gewoon per bankoverschrijving. Autoriteiten, scholen en overheden kunnen de aankoop op rekening direct na het succesvol aanmaken van een klantenaccount gebruiken.p>

EPS
Electronic Payment Standard (EPS) is een betaalmethode die door verschillende Oostenrijkse banken gezamenlijk is ontwikkeld. Het betalingsproces vindt uitsluitend plaats in het zeer veilige en vertrouwde internetbankieren van uw bank. U kiest uw bank uit de lijst van deelnemende banken. Na het selecteren van de bank logt u in op het internetbankieren van uw bank. In de online bankieromgeving worden de vooraf ingevoerde betalingsgegevens getoond. Als alle gegevens kloppen, geeft u toestemming voor de betaling. Na autorisatie ontvangt u een bevestiging en wordt het product verzonden.

Ideal
Ideal biedt klanten dezelfde omgeving als de online pagina's van hun gebruikelijke bank. Een hoog niveau van veiligheid wordt bereikt door middel van twee-factor authenticatie, namelijk een toegangstoken en de kaart voor de geldautomaat. De handelaar ontvangt ook geen gevoelige informatie, zoals het rekeningnummer of creditcardnummer van de klant.

Klarna PayNow
Na succesvolle adres- en kredietwaardigheidscontroles tijdens het bestelproces geeft u bij het indienen van uw bestelling een SEPA-incassomachtiging af aan de online aanbieder Klarna. Klarna zal u informeren over de datum van de debitering. Na indiening van de domiciliëringsopdracht zal Klarna uw bank vragen om de betalingstransactie te initiëren. De betalingstransactie wordt automatisch uitgevoerd en uw rekening wordt gedebiteerd. De rekening wordt gedebiteerd nadat de goederen zijn verzonden.

Apple Pay
Om het factuurbedrag via Apple Pay te betalen, moet u de "Safari"-browser gebruiken waarmee de serviceprovider Apple is geregistreerd, de Apple Pay-functie hebben geactiveerd, zich met uw toegangsgegevens identificeren en de betalingsopdracht bevestigen. De betalingstransactie wordt direct na het plaatsen van de bestelling uitgevoerd. Tijdens het bestelproces ontvangt u verdere instructies.

Klarna – aankoop op rekening
In samenwerking met Klarna AB bieden wij de aankoop op factuur als betaaloptie aan. Houd er rekening mee dat de Klarna-factuur alleen beschikbaar is voor consumenten en dat de betaling in elk geval aan Klarna moet worden gedaan. Bij aankoop op rekening bij Klarna krijgt u altijd eerst de goederen en heeft u altijd 14 dagen de tijd om te betalen.

Huurkoop via Klarna
Houd er rekening mee dat de huurkoop van Klarna alleen beschikbaar is voor consumenten en dat de betaling aan Klarna moet worden gedaan. Met de financieringsdienst van Klarna kunt u uw aankoop flexibel betalen in maandelijkse termijnen van minstens 1/24 van het totale bedrag (maar minstens € 6,95).

SEPA Banktransactie
Als u wilt betalen met een SEPA-overschrijving, ontvangt u de betalingsgegevens direct op uw scherm of per e-mail. Vervolgens maakt u het bedrag over via internetbankieren of bankoverschrijving. U moet een uniek betaal-ID bij de overboeking opgeven.

SOFORT Banktransactie
Als u betaalt via SOFORT Banking, wordt u doorgestuurd naar de online bankieromgeving van SOFORT Banking. Hier kiest u uw land van herkomst en uw bank. U logt in met dezelfde gegevens die u gebruikt voor uw eigen internetbankieromgeving en krijgt een overzicht van uw rekeningen te zien. Selecteer vervolgens de rekening waarvan u de betaling wilt doen. Zodra de betaling is bevestigd, keert u terug naar onze website.

Bancontact
Alle Belgische cliënten die een Bancontact-bankkaart hebben van ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Record Bank en VDK Spaarban kunnen betalen met Bancontact.

Przelewy 24
Przelewy24 is de populairste Poolse betaalmethode, ondersteund door meer dan 30 banken in Polen. Indien de Klant kiest voor betaling door Przelewy24 in de Online Shop, worden alle benodigde gegevens uit de Online Shop aan Przelewry 24 doorgegeven. De online klant moet dan zijn bank selecteren en de betaling bevestigen met een TAN.

KBC/CBC
Nadat u de KBC / CBC-betaalknop als betaalmethode hebt geselecteerd, selecteert u uw bank, KBC of CBC. U wordt dan doorgestuurd naar de internetbankieromgeving van uw bank, waar de betalingsgegevens al zijn ingevuld. De klant heeft dan de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of de betaling te accepteren met de app door het scannen van een QR-code. Zodra de betaling is bevestigd, wordt de bestelling onmiddellijk verwerkt.

Ing Home´Pay
U kiest de betalingsmethode Home'Pay en logt vervolgens in op uw Home'Bank of Business'bank omgeving met de ING Card Reader. De verbinding wordt gemaakt via de verbinding van de internetbankieromgeving en is dus zeer veilig. U selecteert de rekening waarmee u wilt betalen en dan hoeft u alleen de gegevens te controleren en de betaling te autoriseren. Als het proces is voltooid, wordt de bestelling onmiddellijk verwerkt.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.