Göbel - 5 kg Beukenhoutteer Houtteer Hoefteer Lokmiddel wildbroed dik

Dickflüssiger & hochwertiger Buchenholzteer 5 kg
Göbel - 5 kg Beukenhoutteer Houtteer Hoefteer Lokmiddel wildbroed dik
€ 15,95
Incl. 19% BTW, excl. Verzendkosten
Basisprijs: € 3.190,00 pro 1 UNIT_L
Beukenhout teer 5 kg. Geschikt als lokmiddel voor wilde zwijnen en edelherten en als beproefd middel voor hoefverzorging en klauwverzorging.

Levertijd: 2-3 Tage

Dik & hoge kwaliteit beukenhouten teer 5 kg

Beukenhoutteer is een beproefd klauwverzorgingsproduct en een goedkoop en zeer doeltreffend lokmiddel voor zeugen, wilde zwijnen en edelherten. Het wordt op geschikte bomen aangebracht op een hoogte van ongeveer 50-100 cm.

  • wordt ook gebruikt tegen het browsen door wild
  • Beukenhoutteer wordt ook gebruikt om parasieten te bestrijden.

U zult verbaasd zijn hoe snel het beproefde beukenhoutteer met zijn unieke aantrekkende werking (Kirrung) wild aantrekt. En de geur van het teer van beukenhout kan door het wild over grote afstand worden gehoord, zelfs weken nadat het geschilderd is. Edelherten gebruiken ook met beukenhoutteer beklede bomen als scharrel- en schuurbomen.

Tegen lijster! Hoef- en klauwverzorging voor paarden voor het weideseizoen:

Borstel de voetzolen gedurende 2 à 3 maanden vóór het weideseizoen eenmaal per week met beukenhoutteer (daarom ook hoefteer genoemd) en impregneer ze daarna wekelijks ermee als de weide nat en op sommige plaatsen diep is en er geen mogelijkheid tot beweging is. De bacteriën die spruw veroorzaken, blijven zeer lang aanwezig op de plaatsen van de weide die zijn betreden (bij de drinkplaats, bij het hek). Het watervat moet daarom vaak worden verplaatst.

Details:

Lland van Fabricage: Duitsland

Merk: Göbel

Let op! Gevaarlijk!GHS07

EAN: 4029339306436
Order No.: 600046
Fabrikant Artikel No.: 30643

Gewicht: 5,51 kg
Verpakkingseenheden: 1 Stuk / Verpakking
Inhoud van de verpakking: 5 kg

Model/Type: Beukenhoutteer, 5 kg

Gebruik: Paarden en het fokken van paarden, wilde Dieren
Species: Edelhert, Everzwijnen, Paarden

Accessoires en graag samen gekocht:

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Klantenreviews

Eine Überprüfung der Bewertungen hat wie folgt stattgefunden:

  • Kunden erhalten einen Link zum Bewerten der Produkte. Es handelt sich dabei um einen individualisierten Link, den nur Verbraucher erhalten, die die Waren oder Dienstleistungen tatsächlich bei uns erworben haben.
  • Wir prüfen Bewertungen zu unseren Produkten vor der Veröffentlichung. Jede Bewertung wird individuell darauf geprüft, ob diese ein Verbraucher vorgenommen hat, der die Waren oder Dienstleistungen tatsächlich bei uns erworben hat. Eine Freischaltung findet erst nach frühestens 24 h statt.