Dr. Stähler - Cortilan mier aas van Super 2 delige Dr. Sanditon

Ameisen Köder 2 Stück Dr. Stähler Ameisenköder Ameisenfrei Ameisenstreumittel
  • Cortilan mier aas van Super 2 delige Dr. Sanditon
  • Cortilan mier aas van Super 2 delige Dr. Sanditon
Dr. Stähler - Cortilan mier aas van Super 2 delige Dr. Sanditon
€ 6,15
Incl. 19% BTW, excl. Verzendkosten
Cortilan ® mieren ex aas vak Super, 2 PCs.

Levertijd: 2-3 Tage

Cortilan ® mieren ex aas vak Super, 2 PCs.

  • Gebruiker vriendelijke mieren aas vakken
  • Werkzaam bestanddeel: 1 g/kg d-phenothrin
  • Gevaarsymbool: N

Betrouwbare bescherming tegen mieren in het huis, en op de balkons, terrassen, enz. Het Cortilan mieren-ex aas vak Super wordt gekenmerkt door een eenvoudige, betrouwbare, hoogst gerichte en dus milieuvriendelijke applicatie. Mieren worden aangetrokken door de materialen die speciaal geselecteerde lokaas, moeten deze middelen te absorberen en ze voeden zich met larven en koningin in het nest. Dit niet alleen individuele dieren, maar het hele nest geëlimineerd veilig en snel. Handelingen tegen andere ongedierte zoals pissebedden en silverfish.


Registratie nr. (biocide-login VO): nr. N 30708


Applicatie techniek & toepassing techniek:

De mieren-ex aas vak Super Cortilan is klaar voor gebruik met enkel een paar handbewegingen en gekenmerkt door een eenvoudige, betrouwbare, hoogst gericht, en dus milieuvriendelijke toepassing:

Verwijder het plastic klepje boven center gekoppeld aan het aas vak en indrukken van deze capsule werkzame stof, inclusief helemaal naar beneden, dus is dit gebroken op de bodem en het aas mengsel vrijgegeven. Daarna vervangen de plastic dekking en plaats het aas vak op "Ant streets" of in de nabijheid van nesten. Mieren worden aangetrokken door de materialen die speciaal geselecteerde lokaas, moeten deze middelen te absorberen en ze voeden zich met larven en koningin in het nest. Dit niet alleen individuele dieren, maar het hele nest geëlimineerd veilig en snel. De mieren-ex aas vak Super Cortilan is ook zeer goed te gebruiken tegen andere ongedierte in het huis (zoals luizen, Zilvervisje, enz.). 1 bieden van aas per 5 m m² oppervlakte. De oprichting van meerdere doses is aan te raden in zware besmetting. Verwijder de aas kan niet vóór het einde van de maand. Indien nodig vervangen het vak na 6 weken met vers aas doos. Andere bronnen van voedsel (vooral snoep) zoveel mogelijk duidelijke weg en zeker vergrendelen. Dit versnelt het optreden van het aas vak.

GELIEVE VÓÓR GEBRUIK

Toepassing alleen volgens de instructies. Misbruik kan leiden tot gezondheid en eigendommen schade. Ontoegankelijk voor kinderen en huisdieren en winkel. Wegblijven van levensmiddelen, dranken en diervoeders. Was uw handen na gebruik.

TIPS VOOR DE SUCCESVOLLE RISICOPREVENTIE VOOR ANT

Aleksiy mier kolonies zijn zeer goed georganiseerd. Hier is een evenwicht tussen eiwit voedsel (zoals vlees, worst) aandacht voortdurend, en koolhydraat-rijke voedingsmiddelen (alle desserts) te krijgen. Willekeurig plaats het aas vak, als de Ant-staat tracht eiwitrijk voedsel, moet u geduld totdat opnieuw suikerhoudende voedingsmiddelen op het menu. Dat duurt een flink aantal weken, afhankelijk van wanneer het saldo verschuivingen terug naar een gebrek aan koolhydraat-rijke voedsel en derhalve - nu over de aas vakken die u hebt verzonden naar instellen - moet worden gegarandeerd voor aanvulling. Bestrijding van directe mieren nesten buitenshuis ook mieren-ex is media super Cortilan beregening te gieten.

Opslag: Keep away from levensmiddelen en diervoeders, ontoegankelijk voor kinderen en uitsluitend in de oorspronkelijke gesloten verpakking.

Informatie voor veilig en gezond omgaan:

Om te voorkomen dat de risico's voor mens en milieu, is de handleiding te houden (SP001).

Gebruikersbescherming:

Vermijd onnodig contact met de agent. Misbruik kan leiden tot gezondheidsproblemen (SB001). Gebruik biociden veilig. Lees altijd label en product informatie vóór gebruik.

Etikettering van gevaarlijke stoffen Ordinance R 51/53: Vergiftig voor in het water levende organismen, op lange termijn schadelijke effecten kunnen veroorzaken in de wateren. S 35: Materiaal en containers moeten op een veilige manier worden verwijderd. S 57: gebruik juiste container om te voorkomen dat verontreiniging van het milieu. De handleiding is aan om te voorkomen dat de risico's voor mens en milieu. -SP001 verpakking moet niet worden hergebruikt.

Details:

Merk: Dr. Stähler

Let op! Gevaarlijk!GHS09

98/8/EG Art.22: Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik altijd het etiket en de productinformatie

Drugs: Spinosad

EAN: 4015574001946
Order No.: 810023
Fabrikant Artikel No.: 4492

Gewicht: 0,10 kg
Verpakkingseenheden: 2 Stuk / Verpakking

Model/Type: Cortilan mier aas van Super 2 delige Dr. Sanditon

Gebruik: Indoor, Outdoor, in Huise, Op de Boerderij

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten