Danadim® vooruitgang universeel insecticide door Dr. Stähler, 20 ml - volledig systemische insecticide

Danadim® vooruitgang universeel insecticide door Dr. Stähler, 20 ml - volledig systemische insecticide
  • Danadim® vooruitgang universeel insecticide door Dr. Stähler, 20 ml - volledig systemische insecticide
  • Danadim® vooruitgang universeel insecticide door Dr. Stähler, 20 ml - volledig systemische insecticide
Danadim® vooruitgang universeel insecticide door Dr. Stähler, 20 ml - volledig systemische insecticide

Normale prijs: € 6,33

Special Price € 5,60

Incl. 16% BTW, excl. Verzendkosten
Basisprijs: € 280,00 pro 1 UNIT_L
Danadim vooruitgang universeel insecticide door Dr. Stähler fungeert systemisch (van binnenuit) in het weefsel van planten tegen insecten en schaal insecten zuigen.

Levertijd: 2-3 Tage

Danadim vooruitgang universeel insecticide, 20 ml

Algemene

Insecticide emulsie concentraat

Werkzaam bestanddeel: 400 g/l (37.9 Gew.-%) Dimethoaat

Gevaren van symbolen: Xn, N

Handelingen systemisch (van binnen naar buiten) in de weefsels van planten. Verborgen absorberende of parasitaire plagen worden betrouwbaar gedetecteerd.

Danadim vooruitgang universeel insecticide wordt snel geabsorbeerd door de wortels en bladeren van planten en vervoerd in de bovengrondse organen. Het beschermende effect treedt snel op en duurt ongeveer 2 weken. Tijdens dit keer, de culturen derhalve vóór nieuwe naar vliegen en insecten zijn beschermd. Door de gelijkmatige verdeling in de fabriek is gegarandeerd vangen ook ongedierte dat rechtstreeks door de plons van Bouillon hebben is bevochtigd.

Nr. 024190-00

Toepassing

Bijvoegen de spray-Bouillon
Sproeier tank, half vullen met water, voeg Danadim vooruitgang universeel insecticide roeren en vullen van de resterende hoeveelheid water.

Aanbevolen water-dosering
Decoratieve planten van 8-12 l/100 m ²

Mengbaarheid
Danadim vooruitgang universeel insecticide is mengbaar met de gebruikelijke fungiciden. Snel maak injectie brouwen na de correctie.

Reiniging
Sproeien apparatuur schoon na gebruik op onverharde bodem eerst met water en daarna met reinigingsmiddel. Schoonmaak water spray op het eerder behandelde gebied.

Milieu gedrag

Bijen
De drug is geclassificeerd als gevaarlijk bee (B1). Vanaf daar moet niet worden genomen over neemt van bijen of tweezaadlobbige planten; Dit geldt ook voor onkruid. Bee bescherming verordening van 22 juli 1992, federale wet Staatsblad ik p. 1410, opmerking en (NB6611).

Nuttige insecten
Het medium is geclassificeerd als een zwakke schadelijk is voor de populaties van de regenworm (NO685). De drug is geclassificeerd als schadelijk voor de bevolking van relevante nuttige organismen (NN400).

Vis
Het is giftig voor vissen en vis die groeiende dieren (NW264).

Water/grondwater
Water beschermingszone Edition: geen

Raadpleeg de toepassing bepalingen voor de bescherming van het water (zie aparte sectie bovenaan).

Opslag
Winkel los van voedsel en diervoeders, buiten het bereik van kinderen en uitsluitend in de gesloten originele verpakking.

Aanwijzingen voor veilige omgang

Om te voorkomen dat de risico's voor mens en milieu, moeten de gebruiksaanwijzing (SP001) worden nageleefd.

Gebruikersbescherming
Vermijd niet onnodig contact met de agent. Misbruik kan leiden tot gezondheidsproblemen (SB001). De richtlijn voor de eisen van de persoonlijke beschermingsmiddelen in de plant "persoonlijke beschermingsmiddelen bij het werken met gewasbeschermingsmiddelen" van de federale dienst voor bescherming en voedsel veiligheid van de consument moet worden waargenomen (SB110). Sluiten-montage beschermende bril dragen bij het verwerken van de onverdunde middelen (SE110). SPo 5: Opnieuw alvorens de serre is grondig te ontrafelen (EO005-2). In de follow-up-werkzaamheden in vers behandelde planten, worden werkkledij (op zijn minst lange mouwen shirt en lange broek) en handschoenen gedragen (SF190). Verdere werkzaamheden moet uitvoeren alleen 48 uur na toepassing van de remedie in behandelde gewassen (SF192). Werkkleding (ten minste lange mouwen shirt en lange broek) en draag handschoenen bij de toepassing/behandeling van de agent (SS201). Diadeem gemaakt van stevige stof wide-rand als overhead spuiten (SS400) dragen. Diadeem gemaakt van stevige stof wide-rand voeren toepassing/hantering van het gereed product in afgesloten ruimten (SS421). Diadeem gemaakt van stevige stof wide-rand dragen toepassing/hantering van het gereed product in ruimte gewas (SS422). Einde van de deeltjes filteren half masker FFP2 of half-masker met een deeltje filteren P2 (kleur: wit) BVL richtlijn ten behoeve van de persoonlijke beschermingsmiddelen in gewasbeschermingsmiddelen, in zijn bijgewerkte versie, slijtage bij behandeling van de onverdunde middelen in ruimten (ST1112 ingesloten). Deeltje half masker FFP2 of half-masker met een deeltje filteren filter P2 (kleur: wit) BVL richtlijn voor de eisen van de persoonlijke beschermingsmiddelen in gewasbeschermingsmiddelen, in zijn bijgewerkte versie verspreiding/hantering van het gereed product in ruimte gewas (ST1222 dragen).

Details:

Merk: Dr. Stähler

Let op! Gevaarlijk!GHS02, GHS07, GHS08, GHS09

Drugs: Dimethoat

EAN: 4012879040113
Order No.: 810053
Fabrikant Artikel No.: 4011

Gewicht: 0,02 kg
Verpakkingseenheden: 1 Stuk / Verpakking

Model/Type: Danadim® vooruitgang universeel insecticide door Dr. Stähler, 20 ml - volledig systemische insecticide

Gebruik: Outdoor, Op de Boerderij, Gemüsebau, Obstbau, Zierpflanzenbau

Accessoires en graag samen gekocht:

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten