Milkivit - Milkivit Snelle-Mix - 10 kg

Milkivit quick-mix - 10 kg
Milkivit - Milkivit Snelle-Mix - 10 kg
€ 110,10
Incl. 7% BTW, excl. Verzendkosten
Basisprijs: € 11.010,00 pro 1 UNIT_L
Milkivit Snelle-Mix - 10 kg

Levertijd: 2-3 Tage

Milkivit Snel-Mix, 10 kg

Milkivit Quick-Mix is een vloeibaar supplement voor volle melk kalverdrinkers met vitaminen (A, D3, E, K3, B-vitaminen) en sporenelementen (Fe, Zn, Cu, Co, Se).

Kalveren die uitsluitend met volle melk worden gevoederd, vertonen vaak tekorten in de voorziening met essentiële spoorelementen en vitaminen. In de praktijk hebben vooral kalveren van volle melk de neiging elkaar te zogen en aan de boxen te knagen. Het extreem lage ijzer- en seleniumgehalte in volle melk kan ook leiden tot een grotere vatbaarheid voor kalvergriep.

Het gebruik van Qick-Mix leidt tot een snellere vertering van de volle-melk-drinker en ontlast zo het spijsverteringsproces. Het supplement verhoogt op duurzame wijze de ijzer-, selenium- en sporenelementenvoorziening, waarbij vooral de hoge biologische beschikbaarheid van het ijzer(II)lactaat opvalt. In het algemeen wordt de conditie van de kalveren ondersteund en wordt een betere afweer tegen kalvergriep bereikt door hoge gehalten aan belangrijke vitaminen. Het gevaar van hersenschorsnecrose ("stargazer disease") wordt verminderd door het hoge gehalte aan B-vitaminen. Per maaltijd moet een slag (5 ml) vitaminen en sporenelementen in de drinkbeker worden gegeven. Milkivit Quick-Mix bevat twee doseereenheden voor sporenelementen en vitaminen.

Details:

Lland van Fabricage: Duitsland

Merk: Milkivit

EAN: 4260256460331
Order No.: 400020
Fabrikant Artikel No.: 12264902

Gewicht: 10,50 kg
Verpakkingseenheden: 2 Stuk / Verpakking
Inhoud van de verpakking: 10 kg

Model/Type: Milkivit Snelle-Mix - 10 kg

Klantenreviews

Eine Überprüfung der Bewertungen hat wie folgt stattgefunden:

  • Kunden erhalten einen Link zum Bewerten der Produkte. Es handelt sich dabei um einen individualisierten Link, den nur Verbraucher erhalten, die die Waren oder Dienstleistungen tatsächlich bei uns erworben haben.
  • Wir prüfen Bewertungen zu unseren Produkten vor der Veröffentlichung. Jede Bewertung wird individuell darauf geprüft, ob diese ein Verbraucher vorgenommen hat, der die Waren oder Dienstleistungen tatsächlich bei uns erworben hat. Eine Freischaltung findet erst nach frühestens 24 h statt.