Oormerk Multiflex R voor varkens, geel, blanco, spike deel - 25 stuks / verpakking

Oormerk MULTIFLEX, R voor varkens, geel, leeg, Spike deel (25 stuks per verpakking)
Oormerk Multiflex R voor varkens, geel, blanco, spike deel - 25 stuks / verpakking
€ 4,38
Incl. 19% BTW, excl. Verzendkosten
Oormerk Multiflex R voor varkens, geel, blanco, spike deel - 25 stuks / verpakking

Levertijd: 2-3 Tage

MultiFlex - oormerken voor varkens en biggen

  • speciaal voor varkens en biggen
  • goede duurzaamheid met tegelijkertijd zeer lage verliespercentages
  • zeer diervriendelijk
  • blanco
  • 25 stuks/verpakking
  • zo snel als een flits en probleemloos

Het MULTIFLEX-oormerk vertegenwoordigt de hedendaagse ontwikkeling in de identificatie van dieren. Bij gebruik in de praktijk (slijtagetest), met verschillende diersoorten, is de duurzaamheid van het volledig elastische oormerk bewezen, evenals de zeer lage verliespercentages en de grote diervriendelijkheid. Het exclusieve gebruik van polyurethaan als grondstof maakt van het MULTIFLEX-oormerk een uiterst duurzaam en efficiënt product. De gebruikte en gepatenteerde harde kroonpunt (HKS) onderscheidt het oormerk in het bijzonder. Deze uiterst scherpe spikepunt maakt het mogelijk gemakkelijk pre-piercings te maken en tegelijkertijd de oorhuid aan te spannen en te fixeren. Dit, samen met de geïntegreerde perforatie van de rand, biedt de beste voorwaarden voor een diervriendelijke oorpiercing. De luchtgaatjes in de schacht van de wervelkolom zorgen voor een snelle genezing door lucht in de wond te blazen. Tegelijkertijd dienen de luchtgaten als een vooraf bepaald breekpunt in geval van trekmanipulaties. Scheiding van het oormerk is niet meer mogelijk. Volgens de huidige stand van de kennis kan dus een maximale manipulatieveiligheid worden gegarandeerd.

Details:

Lland van Fabricage:

EAN:
Order No.: 700814
Fabrikant Artikel No.: 20515

Gewicht: 0,50 kg
Verpakkingseenheden: 25 Stuk / Verpakking

Model/Type: Oormerk Multiflex R voor varkens, geel, blanco, spike deel

Kleur: Geel
Materiaal: Plastic

Gebruik: Varken
Species: Varkens

Klantenreviews

Eine Überprüfung der Bewertungen hat wie folgt stattgefunden:

  • Kunden erhalten einen Link zum Bewerten der Produkte. Es handelt sich dabei um einen individualisierten Link, den nur Verbraucher erhalten, die die Waren oder Dienstleistungen tatsächlich bei uns erworben haben.
  • Wir prüfen Bewertungen zu unseren Produkten vor der Veröffentlichung. Jede Bewertung wird individuell darauf geprüft, ob diese ein Verbraucher vorgenommen hat, der die Waren oder Dienstleistungen tatsächlich bei uns erworben hat. Eine Freischaltung findet erst nach frühestens 24 h statt.