Raidex - Veehok RAIDEX, rood

Vee pen Raidl, Red
Raidex - Veehok RAIDEX, rood
€ 1,84
Incl. 19% BTW, excl. Verzendkosten
Raidex vee markeerstift, 60g, rood voor snelle identificatie van schapen, varkens, runderen, koeien, kalveren, schapen, geiten, enz.

Levertijd: 2-3 Tage

Veehouderij markeerstift RAIDEX rood

Rode marker voor snelle identificatie van varkens, biggen, runderen, koeien, kalveren, schapen en geiten. Al tientallen jaren een beproefde marker van RAIDEX.

  • voor snelle identificatie van geiten, schapen, varkens, biggen, runderen, koeien, kalveren, enz.
  • Al jaren beproefd en getest
  • Rundvee marker met plastic huls met roterende schuif
  • in vergelijking met andere merken onderscheidt het zich door zijn hoge kwaliteit
  • ca. 60 g

De rundermarkeerstift (ook wel varkensmarkeerstift genoemd) van RAIDEX in de kleur rood onderscheidt zich van andere merken door zijn zeer hoge kwaliteit.

De veemarkeerstift van RAIDEX in de kleur rood is een kleurstift op basis van speciale wassoorten en paraffineolie. Om een uitstekende kleurbriljantie te bereiken, gebruikt RAIDEX uitsluitend hoogwaardige pigmenten. Kenmerkend voor deze marker zijn de goede schrijfbaarheid op bont, de temperatuurstabiliteit, de kleurkracht en de hoge lichtkracht. De ingrediënten zijn onschadelijk voor de gezondheid van mens en dier.

Verpakkingen en materiaalresten van het dierentrekhok kunnen met het restafval worden verwijderd. Bevuilde textiel of oppervlakken moeten eerst ruw worden gereinigd met een schoonmaakdoekje en vervolgens worden gewassen met water en zeep/wasmiddel.

Toepassing: De pen voor het merken van vee wordt gebruikt voor het merken op korte termijn, hoofdzakelijk van runderen, geiten en varkens. Het merkteken blijft ongeveer vier weken zichtbaar op de kuif van runderen en schapen, en één tot twee weken op varkens. Gelieve er nota van te nemen dat de merktekens op schapen niet of slechts met moeite afwasbaar zijn, en dat de merktekens derhalve op een meer geschikte plaats moeten worden aangebracht, b.v. op de kop of de poten.

Details:

Lland van Fabricage: Duitsland

Merk: Raidex

EAN: 4019726000030
Order No.: 700890
Fabrikant Artikel No.: 201

Gewicht: 0,08 kg
Verpakkingseenheden: 1 Stuk / Verpakking
Inhoud van de verpakking: 60 g

Model/Type: Veehok RAIDEX, rood

Kleur: Rood

Gebruik: Rundveehouderij, Zuivelindustrie, Geitenhouderij, Varken
Species: Big, Geiten, Kalveren, Koeien, Lammeren, Rundvee, Schapen, Varkens

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Klantenreviews

Eine Überprüfung der Bewertungen hat wie folgt stattgefunden:

  • Kunden erhalten einen Link zum Bewerten der Produkte. Es handelt sich dabei um einen individualisierten Link, den nur Verbraucher erhalten, die die Waren oder Dienstleistungen tatsächlich bei uns erworben haben.
  • Wir prüfen Bewertungen zu unseren Produkten vor der Veröffentlichung. Jede Bewertung wird individuell darauf geprüft, ob diese ein Verbraucher vorgenommen hat, der die Waren oder Dienstleistungen tatsächlich bei uns erworben hat. Eine Freischaltung findet erst nach frühestens 24 h statt.