Hiko Kalverdrinkbak Hiko TK-9 compleet voor kalveren

Hiko Kalverdrinkbak Hiko TK-9 compleet voor kalveren

Originele HIKO kalverdrinkbak TK 9 - licht en stabiel - stapelbaar met 9 liter inhoud.
Levertijd
2-3 Tage
€ 9,85
Incl. 19% VAT , excl. Shipping Cost
€ 9,85 / 1 Stuk (St)
Lieferzeit, Deliverytime
Leveringstermijn: 2-3 Tage
Price by prepayment: xyz,xx
SKU
600000
Apple Pay
Omschrijving

Originele HIKO kalverdrinkbak TK 9

De kalverdrinkautomaat TK-9 is ideaal geschikt voor alle soorten voedering, zowel binnen als buiten. Hij is stapelbaar, licht en zeer stabiel.

 • Met lege stand
 • Hygiënisch
 • 9 liter inhoud

Met de kalverdrinkautomaat TK-9 bespaart u veel tijd: de kalverdrinkautomaat TK-9 druppelt uit als hij leeg is en wordt dus niet vuil. Hij wordt alleen omgedraaid en kan direct bij het drinkpunt worden gevuld. De gewelfde bodem van de emmer maakt het mogelijk de emmer volledig te legen. De kalverdrinkbak heeft aan beide zijden een literverdeling in reliëf. Het is gegarandeerd bestand tegen mierenzuur en is snel en gemakkelijk te reinigen.

De verhoogde onderrand van de kalverdrinkbak TK-9 dient ter bescherming van de speen en voor veilig gebruik bij het drenken van kalveren e.d.! De temperatuurongevoelige en elastische rubberen speen kan niet door de kalveren worden uitgetrokken.

 • Vrij van CFK en PVC
 • Gemaakt van milieuvriendelijk materiaal - volledig recyclebaar!
 • Met ophangsleuf in de achterste onderrand voor lege plaatsing!
 • Met stabiele houdersleuven

Voederen met natuurlijke zoogkracht is belangrijk voor de gezonde ontwikkeling van kalveren. Alleen als het kalf in de speen knijpt en tegelijk zuigt, krijgt het melk. Dit bevordert insalivatie, versterkt de kaakspieren en stimuleert de eetlust. De originele kalverdrinkbak TK 9 van HIKO voldoet aan deze eisen en biedt een zeer goede prijs-prestatie verhouding.

Met de kalverdrinkautomaat TK-9 heeft HIKO de nieuwste generatie van de originele HIKO kalverdrinkautomaten op de markt gebracht. HIKO heeft het oppervlak van de kuip van de kalverdrinkautomaat zo ontworpen dat het als bijna zelfreinigend kan omschreven worden. Dit is alleen verkrijgbaar bij HIKO. Zo heeft HIKO de originele HIKO kalverdrinkbak opnieuw op belangrijke punten verbeterd, namelijk op het vlak van reiniging, zuiverheid en hygiëne.

Originele HIKO kalverdrinkemmer TK-9 grijs van kunststof, compleet met speen, moer en ventiel. Ook geschikt voor yoghurtdrinkers!

Uw voordelen bij ons
 • Verzendkosten vanaf 12,95€
 • Snelle verzending vanuit ons eigen magazijn
 • Gratis verzending vanaf 300€
 • Vele jaren ervaring
 • Facturering met Nederlands BTW-tarief
Gegevensblad
Levertijd 2-3 Tage
EAN 4029339700340
Fabrikant Artikelnr. 11931_70034
Fabrikant Hiko
Materiaal Plastic
Diersoorten Geiten, Kalveren, Koeien, Lammeren, Rundvee
Bestrijdingsmiddel Nee

Klantenreviews
De beoordelingen zijn als volgt herzien:

 • Klanten ontvangen een link om de producten te beoordelen. Dit is een geïndividualiseerde link die alleen consumenten ontvangen die de goederen of diensten daadwerkelijk bij ons hebben gekocht.
 • Wij controleren recensies over onze producten voordat ze worden gepubliceerd. Elke beoordeling wordt afzonderlijk gecontroleerd om te zien of deze afkomstig is van een consument die de goederen of diensten daadwerkelijk bij ons heeft gekocht. Een activering vindt ten vroegste na 24 uur plaats.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.