Kerbl Noordse woelmuis - Draadval Wolff Noordse woelmuis - Draadval VoleX

Kerbl Noordse woelmuis - Draadval Wolff Noordse woelmuis - Draadval VoleX

Wolff woelmuis draadval
Levertijd
2-3 Tage
€ 5,63
Incl. 19% VAT , excl. Shipping Cost
€ 5,63 / 1 Stuk (St)
Lieferzeit, Deliverytime
Leveringstermijn: 2-3 Tage
Price by prepayment: xyz,xx
SKU
800079
Apple Pay
Omschrijving

Woelratten draadval VoleX Wolff

De Wolff-draadval opzetten:

De Wolff's draadval heeft het voordeel dat de trekker niet fijn hoeft te worden afgesteld, dat de doorgang niet hoeft te worden verbreed en dat bij de nacontrole gemakkelijk aan de stand van de veerarmen kan worden gezien of de val al gevangen is. Als je de doorgang gevonden en geopend hebt, maak hem dan niet breder.

Plaats een stukje paardenbloemwortel, een kleine wortel of een soortgelijk lokaas op de naar beneden gerichte triggerdraad van de val. Duw vervolgens de val in half gespannen toestand in de doorgang tot aan de stelpoten. Nu is de val volledig gespannen. Bij het spannen worden de vangnetsluitingen zijdelings in de doorgangswanden gedrukt. Houd de stelpoten met de linkerhand vast, terwijl met de rechterhand de schuine poot van de achterste verticale transmissiedraad door het oogje bovenaan de stelpoot wordt gestoken en op zijn plaats wordt gehouden. Met de rechterhand wordt het achterste hoge gebogen uiteinde van de trekkerdraad nu evenwijdig achter het onderste uiteinde van de transmissiedraad geplaatst.

De val is nu opgezet om te vangen.

Het is raadzaam het achterste gedeelte van de val met een kluitje aarde te bedekken, zodat de trekkerpen vrij kan bewegen en niet in de grond vast komt te zitten.

De muis ziet alleen de triggerdraad met het aas, grijpt het met zijn tanden en wordt gedood. Als de val bij de nacontrole verstopt is met aarde, is er een fout gemaakt bij het opzetten. Bij koel weer kunt u de val na ongeveer een uur of na het zetten van ongeveer 10-15 vallen voor het eerst controleren.

Woelmuisholen met open tunnels zijn ofwel onbewoond ofwel bewoond door veldmuizen.

De mol is nuttig, hij is het hele jaar door beschermd volgens de nationale bescherming van soorten, hij mag niet gevangen en gedood worden.

Uw voordelen bij ons
  • Verzendkosten vanaf 12,95€
  • Snelle verzending vanuit ons eigen magazijn
  • Gratis verzending vanaf 300€
  • Vele jaren ervaring
  • Facturering met Nederlands BTW-tarief
Gegevensblad
Levertijd 2-3 Tage
EAN 4018653099902
Fabrikant Artikelnr. 299626
Fabrikant Kerbl
Materiaal IJzer, verzinkte
Bestrijdingsmiddel Nee

Klantenreviews
De beoordelingen zijn als volgt herzien:

  • Klanten ontvangen een link om de producten te beoordelen. Dit is een geïndividualiseerde link die alleen consumenten ontvangen die de goederen of diensten daadwerkelijk bij ons hebben gekocht.
  • Wij controleren recensies over onze producten voordat ze worden gepubliceerd. Elke beoordeling wordt afzonderlijk gecontroleerd om te zien of deze afkomstig is van een consument die de goederen of diensten daadwerkelijk bij ons heeft gekocht. Een activering vindt ten vroegste na 24 uur plaats.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.