Multiflex - MultiFlex oormerktang met grijs inzetstuk

Oor pincet Multflex, grijze gebruik
Multiflex - MultiFlex oormerktang met grijs inzetstuk
€ 41,96
Incl. 19% BTW, excl. Verzendkosten
Oormerktang MultiFlex met grijze inleg

Levertijd: 2-3 Tage

MultiFlex tangen

  • met grijs inzetstuk
  • om de Multiflex oormerken in te trekken

Multi-Flex oormerken - bliksemsnel en zonder gedoe!

Het MULTIFLEX-oormerk vertegenwoordigt de hedendaagse ontwikkeling in de identificatie van dieren. In de praktijk (slijtagetest), met verschillende diersoorten, heeft het volledig elastische oormerk bewezen een goede duurzaamheid te hebben, met tegelijkertijd een zeer laag verliespercentage en een hoge diervriendelijkheid. Het exclusieve gebruik van polyurethaan als grondstof maakt van het MULTIFLEX-oormerk een uiterst duurzaam en efficiënt product.

De gebruikte en gepatenteerde harde kroonpunt (HKS) onderscheidt het oormerk in het bijzonder. Deze uiterst scherpe spikepunt maakt het mogelijk gemakkelijk pre-piercings te maken en tegelijkertijd de oorhuid aan te spannen en te fixeren. Dit, samen met de geïntegreerde perforatie van de rand, biedt de beste voorwaarden voor een diervriendelijke oorpiercing. De luchtgaatjes in de schacht van de wervelkolom zorgen voor een snelle genezing door lucht in de wond te blazen. Tegelijkertijd dienen de luchtgaten als een vooraf bepaald breekpunt in geval van trekmanipulaties. Scheiding van het oormerk is niet meer mogelijk. Volgens de huidige stand van de kennis kan dus een maximale manipulatieveiligheid worden gegarandeerd.

Details:

Lland van Fabricage: Nederland

Merk: Multiflex

EAN: 4018653020968
Order No.: 700816
Fabrikant Artikel No.: 2096

Gewicht: 0,58 kg
Verpakkingseenheden: 1 Stuk / Verpakking

Model/Type: Oormerktang MultiFlex met grijze inleg

Gebruik: Varken
Species: Varkens

Accessoires en graag samen gekocht:

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Klantenreviews

Eine Überprüfung der Bewertungen hat wie folgt stattgefunden:

  • Kunden erhalten einen Link zum Bewerten der Produkte. Es handelt sich dabei um einen individualisierten Link, den nur Verbraucher erhalten, die die Waren oder Dienstleistungen tatsächlich bei uns erworben haben.
  • Wir prüfen Bewertungen zu unseren Produkten vor der Veröffentlichung. Jede Bewertung wird individuell darauf geprüft, ob diese ein Verbraucher vorgenommen hat, der die Waren oder Dienstleistungen tatsächlich bei uns erworben hat. Eine Freischaltung findet erst nach frühestens 24 h statt.