Raidex Vee Markeerstift Groen RAIDEX RAIDL Markeerstift Koeien Varken

Raidex Vee Markeerstift Groen RAIDEX RAIDL Markeerstift Koeien Varken

Vee markeerstift RAIDEX, groen voor snelle identificatie van schapen, varkens, runderen, koeien, kalveren, schapen, geiten enz.
Levertijd
2-3 Tage
€ 1,88
Incl. 19% VAT , excl. Shipping Cost
€ 1,88 / 1 Stuk (St)
Lieferzeit, Deliverytime
Leveringstermijn: 2-3 Tage
Price by prepayment: xyz,xx
SKU
700892
Apple Pay
Omschrijving

Veehouderij markeerstift RAIDEX

Groene marker voor snelle identificatie van varkens, biggen, runderen, koeien, kalveren, schapen en geiten. Al tientallen jaren een beproefde marker van RAIDEX.

 • voor snelle identificatie van geiten, schapen, varkens, biggen, runderen, koeien, kalveren enz.
 • Al jaren beproefd en getest
 • Rundvee marker met plastic huls met roterende schuif
 • in vergelijking met andere merken onderscheidt het zich door zijn hoge kwaliteit
 • ca. 60 g

De veemarkeerstift (ook wel varkensmarkeerstift genoemd) van RAIDEX in de kleur groen onderscheidt zich van andere merken door zijn zeer hoge kwaliteit.

De veemarkeerstift van Raidl in de kleur groen is een kleurstift op basis van speciale wassoorten en paraffineolie. Om een uitstekende kleurbriljantie te bereiken, gebruikt RAIDEX uitsluitend hoogwaardige pigmenten. Kenmerkend voor deze marker zijn de goede schrijfbaarheid op bont, de temperatuurstabiliteit, de kleurkracht en de hoge lichtkracht. De ingrediënten zijn onschadelijk voor de gezondheid van mens en dier.

Verpakkingen en materiaalresten van het dierentrekhok kunnen met het restafval worden verwijderd. Bevuilde textiel of oppervlakken moeten eerst ruw worden gereinigd met een schoonmaakdoekje en vervolgens worden gewassen met water en zeep/wasmiddel.

Toepassing: De pen voor het merken van vee wordt gebruikt voor het merken op korte termijn, hoofdzakelijk van runderen, geiten en varkens. Het merkteken blijft ongeveer vier weken zichtbaar op de kuif van runderen en schapen, en één tot twee weken op varkens. Gelieve er nota van te nemen dat de merktekens op schapen niet of slechts met moeite afwasbaar zijn, en dat de merktekens derhalve op een meer geschikte plaats moeten worden aangebracht, b.v. op de kop of de poten.

Uw voordelen bij ons
 • Verzendkosten vanaf 12,95€
 • Snelle verzending vanuit ons eigen magazijn
 • Gratis verzending vanaf 300€
 • Vele jaren ervaring
 • Facturering met Nederlands BTW-tarief
Gegevensblad
Levertijd 2-3 Tage
EAN 4019726000061
Fabrikant Artikelnr. 202
Fabrikant Raidex
Diersoorten Geiten, Kalveren, Koeien, Lammeren, Rundvee, Schapen, Varkens
Bestrijdingsmiddel Nee
Lengte 120 mm
Gebruiksaanwijzing

Der Viehzeichenstift dient der kurzzeitigen Markierung, vorwiegend von Rindern, Ziegen und Schweinen.
Die Markierung ist bei Rindern und Schafen auf der Kuppe ca. vier Wochen, bei Schweinen ein bis zwei Wochen sichtbar.
Zu beachten ist das die Kennzeichnungen bei Schafen nicht oder nur schwer auswaschbar sind, daher sollte die Kennzeichnung an einer geeigneteren Stelle z.B. Kopf oder Beine erfolgen.


Klantenreviews
De beoordelingen zijn als volgt herzien:

 • Klanten ontvangen een link om de producten te beoordelen. Dit is een geïndividualiseerde link die alleen consumenten ontvangen die de goederen of diensten daadwerkelijk bij ons hebben gekocht.
 • Wij controleren recensies over onze producten voordat ze worden gepubliceerd. Elke beoordeling wordt afzonderlijk gecontroleerd om te zien of deze afkomstig is van een consument die de goederen of diensten daadwerkelijk bij ons heeft gekocht. Een activering vindt ten vroegste na 24 uur plaats.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.