Goebel Woelrattenval met kleine plaat Val voor woelmuizen Spanningsval

Goebel Woelrattenval met kleine plaat Val voor woelmuizen Spanningsval

Woelrat - tangval met positioneringsplaten
Levertijd
2-3 Tage
€ 3,55
Incl. 19% VAT , excl. Shipping Cost
€ 3,55 / 1 Stuk (St)
Lieferzeit, Deliverytime
Leveringstermijn: 2-3 Tage
Price by prepayment: xyz,xx
SKU
800070
Apple Pay
Omschrijving

Woelrattenval met kleine plaatjes

  • met geketende platen
  • gemakkelijk op te zetten

De woelmuizenval wordt dichtgeknepen door in de handgreep te knijpen en wordt uit elkaar gehouden door een klein geketend plaatje. Als de woelmuis tegen deze metalen plaat loopt, klikt de val dicht en wordt de woelmuis gedood tussen de twee kluisters. Een lokaas is niet nodig en ook niet de bedoeling.

Toepassing en opbrengst van de woelrattenknijperval

Plaats de gespannen woelmuisknijperval van bovenaf in de uitgang van de woelmuis en controleer hem daarna regelmatig. Aangezien woelmuizen achterdochtig zijn en onmiddellijk de menselijke geur waarnemen, moet u de vallen alleen met handschoenen hanteren, zodat ze geurloos blijven. Het is het beste om de val voor gebruik in de grond te wrijven waar u hem wilt plaatsen.

De woelmuizenval slaat toe als een woelmuis het mechanisme in werking stelt. De twee gekartelde knijptangen doden woelmuizen ter plekke. Deze val mag niet worden gebruikt als er kinderen of huisdieren in de tuin zijn. De val kan ernstige verwondingen veroorzaken. De plaats ervan moet daarom altijd worden aangegeven, zodat niemand er per ongeluk in stapt.

Het kan onmiddellijk in de tuin worden gebruikt. Het is niet nodig om gas, aas of gif te gebruiken. De woelmuizenval is erg goedkoop en effectief.

De tangval helpt om de tuin te beschermen tegen woelmuizen.

Jagen op de mol is niet toegestaan.
Uw voordelen bij ons
  • Verzendkosten vanaf 12,95€
  • Snelle verzending vanuit ons eigen magazijn
  • Gratis verzending vanaf 300€
  • Vele jaren ervaring
  • Facturering met Nederlands BTW-tarief
Gegevensblad
Levertijd 2-3 Tage
EAN 4029339719953
Fabrikant Artikelnr. 71995
Fabrikant Goebel
Materiaal Metaal
Diersoorten Woelmuis
Bestrijdingsmiddel Nee

Klantenreviews
De beoordelingen zijn als volgt herzien:

  • Klanten ontvangen een link om de producten te beoordelen. Dit is een geïndividualiseerde link die alleen consumenten ontvangen die de goederen of diensten daadwerkelijk bij ons hebben gekocht.
  • Wij controleren recensies over onze producten voordat ze worden gepubliceerd. Elke beoordeling wordt afzonderlijk gecontroleerd om te zien of deze afkomstig is van een consument die de goederen of diensten daadwerkelijk bij ons heeft gekocht. Een activering vindt ten vroegste na 24 uur plaats.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.