Goebel 1 kg Beukenhoutteer Houtteer Hoefteer Lokmiddel wildbroed dik

Goebel 1 kg Beukenhoutteer Houtteer Hoefteer Lokmiddel wildbroed dik

Dikke, hoogwaardige beukenhoutteer, 1 kg - beproefd klauw- en klauwverzorgingsproduct en goedkoop en zeer effectief lokmiddel voor zeugen, wilde zwijnen en edelherten.
Levertijd
2-3 Tage
€ 5,27
Incl. 19% VAT , excl. Shipping Cost
€ 5,27 / 1 kg
Lieferzeit, Deliverytime
Leveringstermijn: 2-3 Tage
Price by prepayment: xyz,xx
SKU
600045
Apple Pay
Omschrijving

Beukenhout teer van dikke en hoge kwaliteit 1 kg

Beukenhoutteer is een beproefd klauwverzorgingsproduct en een goedkoop en zeer doeltreffend lokmiddel voor zeugen, wilde zwijnen en edelherten. Het wordt op geschikte bomen aangebracht op een hoogte van ongeveer 50-100 cm.

  • wordt ook gebruikt tegen het browsen door wild
  • Beukenhoutteer wordt ook gebruikt om parasieten te bestrijden.

U zult verbaasd zijn hoe snel het beproefde beukenhoutteer met zijn unieke aantrekkende werking (Kirrung) wild aantrekt. En de geur van het teer van beukenhout kan door het wild over grote afstand worden gehoord, zelfs weken nadat het geschilderd is. Edelherten gebruiken ook met beukenhoutteer beklede bomen als scharrel- en schuurbomen.

Tegen lijster! Hoef- en klauwverzorging voor paarden voor het weideseizoen:

Borstel de voetzolen gedurende 2 à 3 maanden vóór het weideseizoen eenmaal per week met beukenhoutteer (daarom ook hoefteer genoemd) en impregneer ze daarna wekelijks ermee als de weide nat en op sommige plaatsen diep is en er geen mogelijkheid tot beweging is. De bacteriën die spruw veroorzaken, blijven zeer lang aanwezig op de plaatsen van de weide die zijn betreden (bij de drinkplaats, bij het hek). Het watervat moet daarom vaak worden verplaatst.

Uw voordelen bij ons
  • Verzendkosten vanaf 12,95€
  • Snelle verzending vanuit ons eigen magazijn
  • Gratis verzending vanaf 300€
  • Vele jaren ervaring
  • Facturering met Nederlands BTW-tarief
Gegevensblad
Attentie! Gevaarlijke goederen! GHS07
Levertijd 2-3 Tage
EAN 4029339306412
Fabrikant Artikelnr. 30641
Fabrikant Goebel
Diersoorten Koeien, Paarden
Bestrijdingsmiddel Nee

Klantenreviews
De beoordelingen zijn als volgt herzien:

  • Klanten ontvangen een link om de producten te beoordelen. Dit is een geïndividualiseerde link die alleen consumenten ontvangen die de goederen of diensten daadwerkelijk bij ons hebben gekocht.
  • Wij controleren recensies over onze producten voordat ze worden gepubliceerd. Elke beoordeling wordt afzonderlijk gecontroleerd om te zien of deze afkomstig is van een consument die de goederen of diensten daadwerkelijk bij ons heeft gekocht. Een activering vindt ten vroegste na 24 uur plaats.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.