Dr. Stähler Ant Bait Dr. Stähler Ant Bait Ant Free Mierenverspreider

Dr. Stähler Ant Bait Dr. Stähler Ant Bait Ant Free Mierenverspreider

Mierenlokdoos Super, 2 stuks
Levertijd
2-3 Tage
€ 5,89
Incl. 19% VAT , excl. Shipping Cost
€ 5,89 / 1 Stuk (St)
Lieferzeit, Deliverytime
Leveringstermijn: 2-3 Tage
Price by prepayment: xyz,xx
SKU
810023
Apple Pay
Omschrijving

Mierenlokaas blikje 2 stuks

  • Gebruiksvriendelijk lokaas tegen mieren
  • Werkzame stof: 0,8 g/kg spinosad
  • Gevaarsymbool: GHS09

Veilige bescherming tegen mieren in huis en op balkons, terrassen, enz. De mierenlokdoos kenmerkt zich door een eenvoudige, betrouwbare, zeer doelgerichte en dus milieuvriendelijke toepassing. De mieren worden aangetrokken door de speciaal geselecteerde lokstoffen, nemen ze op en voeden ze aan de larven en de koningin in het nest. Dit elimineert niet alleen individuele dieren, maar het hele nest veilig en snel. Ook effectief tegen ander ongedierte zoals pissebedden en zilvervisjes.


Zulassungsnummer:DE-2014-A-18-00004


Toepassing en strooitechniek:

De mierenlokdoos is in slechts enkele stappen gebruiksklaar en wordt gekenmerkt door een eenvoudige, betrouwbare, zeer doelgerichte en dus milieuvriendelijke toepassing:

Verwijder het plastic deksel dat centraal aan de bovenkant van de lokaasdoos is bevestigd en druk de capsule met de werkzame stof aan de onderkant helemaal naar beneden, zodat hij aan de onderkant wordt doorbroken en het lokaasmengsel vrijkomt. Plaats vervolgens het plastic deksel terug en plaats het lokaasdoosje op "mierensporen" en/of in de buurt van nesten. De mieren worden aangetrokken door de speciaal geselecteerde lokstoffen, nemen ze op en voeden ze aan de larven en de koningin in het nest. Dit elimineert niet alleen individuele dieren, maar het hele nest veilig en snel. De Super Cortilan Ant-Ex Bait Can is ook zeer goed tegen ander ongedierte in huis (b.v. pissebedden, zilvervisjes, enz.). Voorzie 1 lokaasblik per ca. 5 m² kameroppervlak. Bij zware aantasting is het raadzaam meerdere blikken te plaatsen. Verwijder de lokaasdoos niet voor een maand voorbij is. Vervang het blikje zo nodig na 6 weken door een vers lokaasblikje. Verwijder andere voedselbronnen (vooral zoetigheden) zoveel mogelijk of sluit ze goed af. Dit versnelt het effect van de lokaasdoos.

OPMERKING VOOR GEBRUIK

Alleen gebruiken volgens de instructies. Verkeerd gebruik kan schade aan de gezondheid en eigendommen veroorzaken. Buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaren. Verwijderd houden van eet- en drinkwaren en van diervoeder. Handen wassen na gebruik.

TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE MIERENBESTRIJDER

Staatsvormende mierenkolonies zijn zeer goed georganiseerd. Zij zijn voortdurend op zoek naar een evenwicht tussen eiwitrijk voedsel (bv. vlees, worst) en koolhydraatrijk voedsel (alle desserts). Als je toevallig de lokaasdoos neerzet wanneer de mierenkolonie op zoek is naar eiwitrijk voedsel, moet je geduld hebben tot er weer suikerrijk voedsel op het menu staat. Dit kan verscheidene weken duren, afhankelijk van het tijdstip waarop de balans weer doorslaat naar een tekort aan koolhydraatrijk voedsel en er dus - nu via de door u slim geplaatste lokaasdozen - voorraden moeten worden aangelegd. Voor de directe bestrijding van mierennesten in de openlucht kunt u ook Ameisen-Ex Granulat Super Cortilan gebruiken voor besproeiing of besproeiing.

Bewaren: gescheiden van levensmiddelen en diervoeders, buiten bereik van kinderen en uitsluitend in de gesloten originele verpakking bewaren.

Advies voor veilig gebruik:

Neem de gebruiksaanwijzing (SP001) in acht om risico's voor mens en milieu te voorkomen.

Bescherming van de gebruiker:

Vermijd elk onnodig contact met het product. Verkeerd gebruik kan de gezondheid schaden (SB001). Gebruik biociden veilig. Lees altijd het etiket en de productinformatie vóór gebruik.

Etikettering GefStoffV R 51/53: Giftig voor in het water levende organismen; kan in het aquatisch milieu op lange termijn schadelijke effecten veroorzaken. S 35: Afval en containers moeten op een veilige manier worden verwijderd. S 57: Gebruik geschikte recipiënten om verontreiniging van het milieu te voorkomen. Volg de gebruiksaanwijzing om risico's voor mens en milieu te voorkomen. - SP001 Verpakkingen mogen niet hergebruikt worden.

Uw voordelen bij ons
  • Verzendkosten vanaf 12,95€
  • Snelle verzending vanuit ons eigen magazijn
  • Gratis verzending vanaf 300€
  • Vele jaren ervaring
  • Facturering met Nederlands BTW-tarief
Gegevensblad
Attentie! Gevaarlijke goederen! GHS09
98/8/EG Art.22: Gebruik biociden veilig. Lees altijd het etiket en de productinformatie vóór gebruik.
Levertijd 2-3 Tage
EAN 4015574001946
Fabrikant Artikelnr. 4492
Fabrikant Dr. Stähler
Actieve stoffen Spinosad
Bestrijdingsmiddel Nee
Gebruiksaanwijzing

Lagerung:

Getrennt von Lebens- und Futtermitteln, unzugänglich für Kinder und nur in der verschlossenen Originalpackung aufbewahren.

Kennzeichnung GefStoffV R 51/53:
Giftig für Wasserorganismen, kann in Gewässern längerfristig schädliche Wirkungen haben.
S 35: Abfälle und Behälter müssen in gesicherter Weise beseitigt werden.
S 57: Zur Vermeidung einer Kontamination der Umwelt geeigneten Behälter verwenden.


Klantenreviews
De beoordelingen zijn als volgt herzien:

  • Klanten ontvangen een link om de producten te beoordelen. Dit is een geïndividualiseerde link die alleen consumenten ontvangen die de goederen of diensten daadwerkelijk bij ons hebben gekocht.
  • Wij controleren recensies over onze producten voordat ze worden gepubliceerd. Elke beoordeling wordt afzonderlijk gecontroleerd om te zien of deze afkomstig is van een consument die de goederen of diensten daadwerkelijk bij ons heeft gekocht. Een activering vindt ten vroegste na 24 uur plaats.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.