Dr. Stähler Ameisen Ex Granulat 250 g von Dr. Stähler - mierenlokaas mierenverjager

Dr. Stähler Ameisen Ex Granulat 250 g von Dr. Stähler - mierenlokaas mierenverjager

Ameisen-Ex Granulat 250g, werkt snel en veilig tegen mieren op paden, pleinen en terrassen rond het huis. De praktische strooibus maakt een precies en gericht gebruik mogelijk.
Levertijd
2-3 Tage
€ 5,05
Incl. 19% VAT , excl. Shipping Cost
€ 20,20 / 1 kg
Lieferzeit, Deliverytime
Leveringstermijn: 2-3 Tage
Price by prepayment: xyz,xx
SKU
810020
Apple Pay
Omschrijving

Dr. Stähler - Ant-Ex Granulaat 250g

 • Insecticide granulaat
 • Werkzame stof: 2,5 g/kg cypermethrin
 • Werkzame stof: 0,5 g/kg geraniol
 • Gevaarsymbool: GHS09

Ameisen-Ex Granulat werkt snel en veilig tegen mieren op paden, pleinen en terrassen rond het huis. De praktische strooibus maakt een nauwkeurige, gerichte toepassing mogelijk.

Registratienr. (Biozid-Melde-VO): Nr. N-72818

Toepassingstechniek:

Strooiwijze: 10 g/m² (komt overeen met ca. 2 afgestreken theelepels) gelijkmatig op de looppaden ("mierensporen") en in ontdekte nesten.
Gietmethode: Los 10 g per mierennest op in 0,5 l water en giet het in, giet ook over de mierensporen en voegen in platenpaden. Het is het beste de nesten 's morgens of 's avonds te behandelen, wanneer bijna alle mieren in het hol zijn.

Tips: De besproeiingsmethode is zacht voor nuttige insecten en andere insecten. Voor mierenbestrijding in huis adviseren wij de Dr. Stähler Ameisen-Ex lokaasbus.

Milieuvriendelijk gedrag:

Bijen: Het product is ingedeeld als gevaarlijk voor bijen (B1). Het mag niet worden toegepast op bloeiende planten of planten die door bijen worden gevlogen; dit geldt ook voor onkruid. Zie de Verordening inzake de bescherming van bijen van 22 juli 1992, Bundesgesetzblatt I blz. 1410 (NB6611).

Vis: Het product is giftig voor vis en visvoer (NW264).

Algen: Het product is giftig voor algen (NW262).

Bewaren: Verwijderd houden van eet- en drinkwaren, buiten bereik van kinderen en alleen in de originele, verzegelde verpakking bewaren.

Informatie voor veilig gebruik

Volg de gebruiksaanwijzing (SP001) om risico's voor mens en milieu te voorkomen.

Bescherming van de gebruiker: Vermijd elk onnodig contact met het product. Verkeerd gebruik kan de gezondheid schaden (SB001). Gebruik biociden veilig. Lees altijd het etiket en de productinformatie vóór gebruik.

Etikettering GefStoffV R 52/53: Schadelijk voor in het water levende organismen; kan in het aquatisch milieu op lange termijn schadelijke effecten veroorzaken. S 35: Afval en containers moeten op een veilige manier worden verwijderd. S 57: Gebruik geschikte recipiënten om verontreiniging van het milieu te voorkomen. Volg de gebruiksaanwijzing om risico's voor mens en milieu te voorkomen. - SP001 Verpakkingen mogen niet hergebruikt worden.

Uw voordelen bij ons
 • Verzendkosten vanaf 12,95€
 • Snelle verzending vanuit ons eigen magazijn
 • Gratis verzending vanaf 300€
 • Vele jaren ervaring
 • Facturering met Nederlands BTW-tarief
Gegevensblad
Attentie! Gevaarlijke goederen! GHS09
98/8/EG Art.22: Gebruik biociden veilig. Lees altijd het etiket en de productinformatie vóór gebruik.
Levertijd 2-3 Tage
EAN 4015574001960
Fabrikant Artikelnr. 4462
Fabrikant Dr. Stähler
Actieve stoffen Cypermethrin, Geraniol
Bestrijdingsmiddel Nee

Klantenreviews
De beoordelingen zijn als volgt herzien:

 • Klanten ontvangen een link om de producten te beoordelen. Dit is een geïndividualiseerde link die alleen consumenten ontvangen die de goederen of diensten daadwerkelijk bij ons hebben gekocht.
 • Wij controleren recensies over onze producten voordat ze worden gepubliceerd. Elke beoordeling wordt afzonderlijk gecontroleerd om te zien of deze afkomstig is van een consument die de goederen of diensten daadwerkelijk bij ons heeft gekocht. Een activering vindt ten vroegste na 24 uur plaats.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.